SFO

SOLSTRIBEN er navnet på skolens SFO - skole-fritids-ordning. Her tilbringer barnet nogle af sine frie timer udenfor undervisningen.

SFO er socialt samvær i en tryg og hjemlig atmosfære.

• Tid til leg på barnets præmisser.
  • Trygt, fordi der er en voksen tilgængelig.
  • Tilbud til 0.-3.kl. (over 3.kl. efter aftale)

Faciliteter

• Stilleområde – med stille aktiviteter. Her er der altid ro.
  • Aktivitetsområde – med spil, hobby, spisekrog m.m.
  • Skolens faciliteter både ude og inde står til disposition.

Om SOLSTRIBEN

I vores SFO har børnene mulighed for at få mange andre oplevelser end i skolen. Vi har kreative og lærerige tilbud til børnene, lige fra smykkeværksted, udstillingskunst, krop og bevægelse, udflugter, bagedag, arkitektur i børnehøjde, bål mad m.m.

Vi er en lille skole, der kan tilbyde et miljø, hvor børnene kan føle sig trygge blandt kammerater og voksne. Vi tager hensyn til det enkelte barns personlige udvikling.sfo

Vi arbejder med positiv og anderkendende pædagogik, hvor forståelse for fælleskabet og ansvarlighed, er tæt knyttet til respekten for det enkelte barn. Der skal være plads til forskellighed.

Den sidste fredag i måneden vil vi tilbyde en kop kaffe/the, hvis forældre/bedsteforældre har tid og lyst til at opleve lidt af hverdagen i SOLSTRIBEN.

Forældresamarbejde

Vi vil gerne have en god kontakt til alle forældre der har børn i SFO´en. Vi vil gerne opleves som åbne og imødekommende overfor børn, forældre og andre der kommer i SFO´en. SFO-lederen deltager i forældremøderne i 0.-3. kl.

SFO-lederen har mulighed for at deltage i skole-hjem-samtaler

Bliv ringet op

OBS

SFO kan også benyttes af elever fra Folkeskolen

Åbningstider

Hver dag efter undervisningstiden. Morgenpasning og sen eftermiddagspasning tilpasses den enkeltes behov.

• Eftermiddag indtil kl. 15.00: kr. 550
  • Eftermiddag til efter kl. 15.00: kr. 675