Skolevejleder

Dronninglund Friskole har indgået en aftale UU Vendsyssel Øst Vest om, at der er tilknyttet en vejleder derfra.

Uddannelsesvejleder for Dronninglund Friskole er
Lisbeth Egebjerg Voldby
e-mail: lisbeth.egebjerg.voldby@99454545.dk

Lisbeth Egebjerg Voldby kommer jævnligt på Dronninglund Friskole og medvirker hovedsageligt som vejleder for 6. – 10. årgang i samarbejde med Kirsten Nissen Hansen, som er koordinator for vejledningsaktiviteterne. Det er især i forbindelse med arbejdet med Uddannelsesbogen og overvejelser om uddannelse og erhverv, at eleverne kan få råd og vejledning hos UU vejlederen.

UU vejlederen er også med til at tilrettelægge 8. og 9. klasseelevernes deltagelse i præsentationsdage på ungdomsuddannelserne.

Ved spørgsmål om valg af fag, uddannelse og erhverv er man også velkommen til at henvende sig til klasselæreren.